Стандартни курсове
 

Курс по грим за начинаещи

Обучението е с продължителност – 2 ,5 месеца

В стойността са заложени: Учебни пособия / модули

Преференциални цени при зареждане с продуктите на Make-up Studio.

В курса учениците ще придобият знания и умения в областта на бюти, сценичен, телевизионен и театрален грим. Провеждат се занимания, които обхващат развитието на грима в различните епохи, грима при различните етноси и съвременните техники, прилагани от най-известните световни гримьори. За най-добрите са предвидени стаж в телевизията и театъра. В Академията ще могат да се запознаят с най-новата безопасна система за тен и нанасяне на грим с въздушна четка / Air make-up /. Преподавателите обръщат индивидуално внимание на всеки от курсистите и ги стимулират да развият собствен стил. Модулите за обучение са разработени от световно известни експерти на Марката. Практическите занимания имат за цел да запознаят курсистите на неутрализиране на различни кожни несъвършенства, техники за полагане на грим, основни продукти, цветознание, форми на лица, очи, устни, козметични трикове, изработване на дневен, свеж, вечерен, абитуриентски, булчински, арт грим, както и бодиарт. В учебния план са заложени часове за поставяне на мигли – снопчета, расти, инкрустирани с камъни, с гълъбови и паунови пера. Предвидени са професионални продукти с доказана ефективност, хипоалергенни – не тествани върху животни, под висококачествен европейски контрол. Заложени са часове в Драматичен театър „Адриана Будевска“, в които ще се изучава Модул: Театрален / Сценичен грим – Превъплъщения в задкулисна атмосфера изучаване на спец ефекти, специфични техники, състаряване, подмладяване, преобразяване и мн. др.

 
 

Интензивна форма на обучение по част от професия „Козметик“ – Гримьор – Модул „Грим“

Трейнинг център „Make-up Studio” организира интензивен модул на обучение с продължителност един месец. В курса се изучават всички видове грим от редовна форма на обучение, необходими за работата на професионалния гримьор. Практическите занимания са изцяло с професионални продукти от „Make-up Studio”.

 

* Акредитация: Всички курсисти на Training Center Make-Up Studio получават Лицензиран документ, валиден за всички страни, членки на ЕС.