Доставката на поръчките направени в нашият онлайн магазин, се осъществяват посредством двете най-големи логистични компании в България. Даваме възможност на нашите клиенти сами да избират с коя фирма да им бъде превозена пратката.

Направените валидни поръчки до 16:00 часа се осъществяват в текущият ден. Всички останали след обявеният час, се извършват на следващият ден.

Благодарение на специалният модул в сайта ни, клиентите избрали транспортиране чрез Еконт Експрес могат да избират детайлно къде и как желаят да получат своята поръчка. Разполагат с опции като фиксиран час на доставка, получаване на пратката в офис на Еконт и други специфични детайли. Сумата за доставка се калкулира в реално време, според специфичността на желаната от вас транспортна услуга.

С помоща на нашите партньори, ние можем да ви доставим желаните от вас продукти във всяка една точка на страната.
 

Съгласно закона за електронната търговия и точките заложени от Комисията за Защита на Потребителите (КЗП), всеки клиент има право да върне поръчката си в 7 дневен срок след получаването й, при следните условия:
- не е нарушена първичната и вторична опаковка на продукта;
- е приел лично пратката си от куриер;
При евентуално връщане на направена поръчка към изпълнителя, всички разходи по транспортирането в обратна посока се заплащат от клиента.