Програмата „Лоялен клиент” има за цел да стимулира лоялните клиенти и фенове на Make-up Studio. Под понятието „лоялен клиент” ние от Make-up Studio разбираме всеки един от вас, без значение дали е физическо или юридическо лице, дали е професионален гримьор или взискателна дама, жени, които следват своя път и разпознават качествения грим от пръв поглед. За всяка успешно извършена поръчка от нашият сайт, клиента генерира определен брой точки. Тези точки могат да бъдат преобразувани във ваучер за намаление, който да бъде използван при следваща поръчка в www.make-upstudio.bg. Подробно описание и характеристики на програмата може да намерите по-долу:

или казано по друг начин, за сумата от 10 лв. от стойността на всеки закупен продукт вие получавате 1 точка. Тази 1 точка може да преобразувате във ваучер за намаление при следваща поръчка на стойнос 0.20 лв. Конвертирането на ваучери, не е задължително след всяка покупка. Ако желаете бихте могли да оставите точките да се натрупат и в последствие да направите преобразуването. 
Забележка: По сумите за доставка, не се начисляват точки. Всеки конвертиран ваучер за намаление по програма "Лоялен клиент" е с валидност от 1 календарна година.

Преди да добавите продукт във вашата пазарска кошница под бутона "Добави" се визуализира точките, които може да получите ако закупите този продукт, както и общия брой точки от текущата поръчка (при наличие на повече от един артикул). 

 При успешна поръчка, вашият продукт се изпраща до посоченият предварително адрес. След като имаме уверение от куриерската служба, че пратката ви е успешно доставена, статусът на поръчката ви се променя на "Доставена", което автоматично начислява определеният брой точки към вашият профил в системата ни.

По всяко време можете да проверявате вашите точки, от контролният панел на профила -> "Моите точки". Там ще получите детайлна информация за общият брой точки.Ако решите да преобразувате точките във ваучер за намаление, натиснете бутона Превърни точките ми във ваучери от Х,ХХ лв.