Прозрачна пудра

Прозрачна пудра
Лека прозрачна пудра, която фиксира и придава матиращ ефект на фон дьо тена за красив и траен ефект. Анти - шайн пудрата, елиминира риска от изпотяване или омазняване на кожата на лицето. Регулира себума.

Още

Избери цвят:

36,00 лв.

11979 items in stock

Добави

Лоялен клиент Купувайки този продукт вие ще получите 6 точки. Така ще съберете общо 6 точки, които могат да бъдат конвертиран във ваучер на стойност 1,20 лв..


Професионалната прозрачната пудра, която е незаменима част от необходимия набор продукти на всеки един професионален гримьор е разработена от Make-up Studio в три различна размера. Предлага се:
PH5701 – 8 гр.
PH5700 – 20 гр.
PH5703 – 60 гр.
Тази лека прозрачна пудра е идеална за фиксиране на фон дьо тена и матиране на лицето. Елиминарана е опасността от неприятното лъщене на кожата или събиране на фон дьо тена в гънките на кожата. За да избегнете лепкав ефект на фон дьо тена и за постигане на изключителна гладкост фиксирайте посредством PH3000 – четка за полиране на фон дьо тена на Make-up  Studio.
Предпазва лицето от вредните влияния на околната среда. За красив и траен ефект използвайте задължително като финиш продукт.

  • PAO (Трайност) 38 М
  • Опаковка 20 гр.