Компактна- Минерална пудра -9 гр.

Компактна- Минерална пудра -9 гр.
Лека прозрачна пудра, която фиксира и придава матиращ ефект на фон дьо тена за красив и траен ефект. Анти - шайн пудрата, елиминира риска от изпотяване или омазняване на кожата на лицето. Регулира себума.

Още

38,00 лв.

PH10024

Добави

Лоялен клиент Купувайки този продукт вие ще получите 3 точки. Така ще съберете общо 3 точки, които могат да бъдат конвертиран във ваучер на стойност 0,60 лв..


Професионалната Компактна- Минерална пудра, която е незаменима част от необходимия набор продукти на всеки един професионален гримьор е разработена от Make-up Studio в нюанс " Warm Beige" 9 гр.
Цветът е подходящ за всеки тип кожа и цвят на лицето, тъй като "Топлия Беж" придава завършен вид на лицето, като ефект "без грим", в съчетание с минералните си съставки тази пудра е особенно подходяща за свръхчувствителни кожи, а поради екстрафината си прахообразна текстура продуктът е подходящ за High definition, както и работа зад обектив. Тази натурална и минерална пудра е идеална за фиксиране на фон дьо тена и матиране на лицето. При по-мазни кожи, напудрете след 3 часа. Елиминарана е опасността от неприятното лъщене на кожата или събиране на фон дьо тена в гънките на кожата. За да избегнете лепкав ефект на фон дьо тена и за постигане на изключителна гладкост фиксирайте посредством PH3000 – четка за полиране на фон дьо тена на Make-up  Studio.
Предпазва лицето от вредните влияния на околната среда. За красив и траен ефект използвайте задължително като финиш продукт.

  • PAO (Трайност) 38 М
  • Опаковка 20 гр.